Kurumsal

EnesTente, sistemlerini yurtiçi ve yurtdışına, Enes markası adı altında satışa sunuyor. Profesyonel yönetim kadrosu, tecrübeli pazarlama birimi,etkili müşteri ilişkileri politikasıyla üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlayan Kalite , bu sayede müşteri portföyünü genişletiyor. Kalite , hızlı satış kanallarıyla da müşterilerine kaliteli ürün ve en iyi hizmeti sunarken, bu anlayışla ve felsefeyle başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına malzeme tedariği yapıyor.



Üretim

Üretim tesisimizde CAD-CAM destekli model tasarımı, CNC tezgahlarda modellere ait kalıpların üretimi, alüminyumun ergitilerek enjeksiyon makinelerinde dökümü, parçaların otomatik konveyorlü fırınlarda elektrostatik boyama metoduyla boyanması, üretim hatlarında parça ve profillerin montajı gibi prosesler yapılmaktadır.

Kalitemiz

Uluslararası ve ulusal standartlara göre üretim yapan firmamız müşteri odaklı kalite anlayışı ile ISO 9001 sertifikası almaya uygun görülmüştür. Ayrıca, ürünlerimizin kalitesi uluslararası tarafsız gözetim kuruluşu olan TÜV tarafından onaylanarak, CE ve TÜV GS sertifikaları ile belgelenmiştir.

Güvenlik

Ürünlerimiz sentetik ve dayanıklı mazemeler kullanılarak yapılmıştır.Ürünümüzle ilgili güvenlik sertifikaları alınmış olup ISO 8100 belgesine sahiptir.

Neden Biz?

Çünkü biz en uygun fiyata en kaliteli ürünü veriyoruz; Çünkü biz ürün teslimi sonrası en hızlı teknik servisi yapıyoruz; Çünkü biz müşterilerimize en uygun ve kaliteli ürünlerimizi sunuyoruz; Çünkü biz müşteri memnuniyetini önemsiyoruz, Çünkü biz tam otomatik makinalarla en hızlı sürede ürünü teslim ediyoruz; Çünkü biz işimizi seviyoruz, her geçen gün daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.